Bookmark and Share    

Udlejning, bar og lækre drikkevarer

 

Her på siden kan du læse mere om f.eks.:

  • Udlejning af bar
  • Gode råd
  • Baren og festbordene

 

Få et brag af en fest med udlejning af bar

Barer er ofte med til at give et brag af en fest. Her hos Den Gode Fest kan vi tilbyde dig udlejning af en klassisk, fornem bar. Baren har et eksklusivt udseende og er lavet af mørkbejdset træ. Den er udstyret med vask med afløb til en balje inde i skabet, og så har den samtidig fire hylder til afrydningsbakker, som desuden også følger med.

Hvor meget drikker mine gæster egentlig i løbet af aftenen? Det er et spørgsmål, man altid stiller sig selv, når man skal holde fest – men det er svært at beregne. Umiddelbart kan du regne med følgende mængder:

- Velkomstdrink: ca. 1,5 glas pr. person
- Forret: ca. 2 glas pr. person
- Hovedret: ca. 3 glas pr. person
- Dessert: ca. 1,5 glas pr. person
- Cognac/likør: ca. 1 glas pr. person
- Øl/sodavand: ca. 3 glas pr. person
- (1 flaske vin svarer til ca. 6 glas)

 

Leje af en bar vil være prikken over i’et til din fest

Du kan, foruden vores bar, leje et festtelt med borde og stole og meget andet. Vi har flere forskellige borde til udlejning – både spiseborde og caféborde/ståborde. Det kan være svært at vurdere hvilke og hvor mange borde, man skal bruge til festen, og det samme gælder placering af baren – men det hjælper vi dig meget gerne med. Du kan desuden læse et par gode råd vedrørende opstilling af spiseborde her på hjemmesiden.

Vores caféborde/ståborde er gavnlige at have til sin fest, da der er flere tidspunkter, hvorpå gæsterne har brug for et godt sted at stille sig, når de ikke sidder ved spisebordene. Det kan for eksempel være, når de ankommer og får velkomstdrinks eller efter middagen, hvor de har brug for at strække benene. Her vil en bar være prikken over i’et. Dine gæster vil elske at kunne gå op og få serveret lækre, kolde drikkevarer og nyde dem rundt omkring ved cafébordene.

 

Udlejning af bar

Har du interesse i bar leje? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvor du samtidig kan få et uforpligtende tilbud. Ring på tlf.nr.: 29 72 68 63 eller send en mail til kontakt@dengodefest.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gode Fest ApS  | Tlf.: 29726863 | kontakt@dengodefest.dk