Bookmark and Share    

Har du brug for udlejning – borde, stole eller andet til festen?

Der skal meget til for at holde en fantastisk fest, og vi kan klare det meste for dig. Du kan nemlig leje alt det, du skal bruge til din fest hos os. Vi har både udlejning af borde og stole samt alt andet, der hører festen til. Du kan leje flere forskellige slags borde og stole, og du er meget velkommen til at spørge, hvis du er i tvivl om hvilke og hvor mange, du skal bruge. Det er desuden muligt for dig at sætte dit eget personlige præg på bordopdækningen ved hjælp af duge, service, servietter, lys, bordkort, pynt og blomster – mulighederne er uendelige.

Du kan læse mere her på siden om bl.a.:

  • Vores udlejning af borde og stole
  • Mange forskellige valgmuligheder

 

Vores udlejning af borde og stole til din fest

Vi har flere forskellige borde, du kan leje – både spiseborde og caféborde/ståborde. Du kan vælge imellem et rundt bord, der er 160 cm i diameter med plads til 8 personer og et rektangulært bord, som er 80 x 180 cm med plads til 6 personer. Vil du gerne have, at de enkelte borde skal stå for sig rundt omkring i lokalet eller festteltet, er de runde borde passende, og hvis du gerne vil lave langborde, vil de rektangulære borde passe bedst. De runde borde fylder lidt mere end de rektangulære borde.

Vi kan også tilbyde dig høje caféborde/ståborde, som er velegnede til at stå ved, eksempelvis inden man sætter sig til bords eller senere på aftenen, når man har brug for at strække benene. Derudover har vi duge, der passer til og samtidig får bordene til at se lidt mere eksklusive ud. Hvis du er i tvivl om hvilke og hvor mange borde, du skal bruge, så sig endelig til – vi hjælper dig gerne. Du kan desuden se vores udvalg her på hjemmesiden, hvor vi tilmed giver nogle gode råd vedrørende bordopstilling.

Når det gælder udlejning af stole, har vi også noget til enhver lejlighed. Vi har blandt andet en smart, hvid caféstol, der er behagelig at sidde på, og som er velegnet til at stå på græs. Vi har også en mere elegant stol i to forskellige farver, der ligeledes er meget bekvem. Denne stol fås endda med et hvidt stolebetræk, der går helt ned til gulvet, hvis det skal se endnu mere eksklusivt ud. Se udvalget her på vores hjemmeside.

 

Er du interesseret i udlejning af stole og borde?

Skal du holde fest og er interesseret i udlejning af stole samt borde og/eller alt det andet, der kan fuldende din fest? Vi kan garantere dig en fantastisk fest lige efter din smag. Du må meget gerne kontakte os og eventuelt få et uforpligtende tilbud. Send en mail til kontakt@dengodefest.dk eller ring på tlf.nr.: 29 72 68 63. Vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gode Fest ApS  | Tlf.: 29726863 | kontakt@dengodefest.dk