Bookmark and Share    

Serviceudlejning og alt andet til bordet

Her hos Den Gode Fest har vi alt, du skal bruge til din fest – både udlejning af borde og stole, serviceudlejning og alt det, der nu hører bordopdækningen til. Vi mener, at et smukt bord begynder med ordentligt service, og det kan du få hos os. Du kan desuden sætte dit eget personlige præg med duge, servietter, lys, bordkort, pynt og blomster. Der er masser af muligheder, og hvis du er i tvivl om, hvordan bordet skal dækkes, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du bestemmer – vi klarer det hele for dig.

På denne side kan du læse mere om bl.a.:

  • Vores service-udlejning til din fest
  • De mange muligheder til bordopdækningen

 

Få et smukt bord med vores service-udlejning

Det er vigtigt at have et smukt bord til din fest, da det som regel er dér, du og dine gæster befinder jer mest under festen. Vi kan tilbyde dig serviceudlejning med tallerkner, bestik, glas og alt tilbehøret. Vores tallerkner er klassiske og elegante, og så er de af god kvalitet. Desuden er der skårgaranti på dem, hvilket betyder, at du kun får flotte, intakte tallerkner. Vores glas er enkle og ligeledes elegante, og så kan de sagtens være i en almindelig opvaskemaskine. Du kan se vores udvalg her på hjemmesiden.

Hvad er det, der foruden ordentligt service gør et bord smukt og ikke mindst festligt? En hvid, ren kvalitetsdug er altid et godt udgangspunkt. Vi kan tilbyde dig disse duge, som altid er 100 % i orden. Derudover har vi flotte stofservietter, som kan foldes på mange forskellige måder – lige som du vil have det. Der skal selvfølgelig også lys på et bord, og vi tilbyder både en flot 5-armet lysestage med et antikt udseende, en 3-armet lysestage, der er lidt mere klassisk af udseende og enkelte lysestager i tre forskellige størrelser.

 

Er du interesseret i vores service-udlejning?

Vil du gerne leje vores service og noget af alt det, der er med til at give dig et smukt bord til din fest, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi vil desuden meget gerne hjælpe dig, hvis du vil have nogle gode råd i forbindelse med bordopdækningen. Ring på tlf.nr.: 29 72 68 63 eller skriv en mail til kontakt@dengodefest.dk. Du er garanteret en fantastisk fest med vores service-udlejning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gode Fest ApS  | Tlf.: 29726863 | kontakt@dengodefest.dk