Bookmark and Share    

Køb rød løber og få en eksklusiv fest

Har du brug for festudlejning? Du kan leje festtelte, borde og stole samt meget andet, der hører festen til her hos os. Vil du gøre din fest rigtig eksklusiv, kan du købe en rød løber, som du og dine gæster kan ankomme på. Det er luksuriøst, men billigt. Du har faktisk masser af muligheder, når det kommer til festens udseende, hvilket betyder, at du kan sætte dit eget personlige præg. Hvad enten du skal holde en lille, intim komsammen for få gæster eller et brag af en fest for mange gæster, vil en rød løber være prikken over i’et.

Her på siden kan du læse mere om bl.a.:

  • Vores festtelte
  • Køb af rød løber
     

Du kan gøre fornem entré på en rød løber

Her hos Den Gode Fest er der uendelige muligheder, hvad angår udseendet til din fest – blandt andet vores festtelte. Vi har nemlig telte i mange størrelser. Du kan både få et lille, hyggeligt festtelt og et stort, eksklusivt festtelt. Du kan derudover også leje et multifunktionelt telt, der eksempelvis kan fungere som garderobe, til et gavebord, til musik eller til buffet.

Kan du forestille dig nogen bedre måde at ankomme til din fest på end ved at gå ned ad den røde løber? Du kan få en eksklusiv fest, hvor du og dine gæster kan gøre fornem entré og muligvis få taget billeder af en fotograf imens – så får du også gode billeder af alle gæsterne i ren Hollywood-stil. Køb en rød løber og imponér dine gæster.

Vores røde løbere er lavet af nålefilt med en bagside af skum. De fås både i 1 og 2 meters bredde, og længden bestemmer du stort set selv – dog kan du som maksimum få 50 meter i ét stykke. Såfremt den røde løber ikke kan ligge fra vejen og helt hen til teltet, kan du eventuelt have en løber fra vejen hen til huset og endnu én fra huset hen til teltet. Således kommer dine gæster også tørskoet tilbage til dit hus. Det vil også se nydeligt ud med en løber fra det store festtelt hen til det mindre, multifunktionelle telt. Vil du fuldende værket, kan vi desuden tilbyde dig fakler, som du kan have stående foran festteltet eller langs med den røde løber.

 

Skal du og dine gæster ankomme på en rød løber?

Kunne du godt tænke dig at købe en rød løber, leje et festtelt eller noget helt tredje? Vi leverer det meste til din fest, som kommer til at se ud lige netop sådan, som du vil have det. Du skal være meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ring på tlf.nr.: 29 72 68 63 eller skriv en mail til kontakt@dengodefest.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!
Den Gode Fest ApS  | Tlf.: 29726863 | kontakt@dengodefest.dk