Bookmark and Share    

Vores festudlejning og festtelte kan give dig en fantastisk fest

Skal du holde fest, og har du brug for festudlejning? Hvad enten du skal holde en lille, intim komsammen for få gæster eller et brag af en fest for mange gæster, kan vi klare det. Vi udlejer luksuriøse, men billige festtelte til enhver lejlighed. Du har masser af muligheder hvad angår størrelse, brugbarhed og udseende. Dette betyder, at du kan sætte dit eget personlige præg og dermed få lige netop den fest, du gerne vil have. Vi har desuden varmeovne, der kan varme hele teltet op, så du ikke behøver bekymre dig for meget om dine gæsters bekvemmelighed.

Du kan læse mere her på siden om f.eks.:

  • Vores billige telte til fester
  • De mange muligheder i teltet
 

Lej billige festtelte i alle størrelser

Her hos vores festudlejning har vi telte, der enten er 6 eller 9 meter i bredden. Længden bestemmer du stort set selv, for teltene forlænges i intervaller på 3 meter til det uendelige. Dermed kan du få et lille, hyggeligt festtelt eller et stort, eksklusivt festtelt – endda til langt over 100 mennesker. Du kan tilmed få et telt på 3 x 3 meter der kan påsøttes alle vores telte, det kan fungere som for eksempel garderobe, til et gavebord, til musik eller til buffet.

Vores festtelte er luksuriøse, og de er alle hvide med nydelige vinduer. De er bygget op om stærke aluminiumsprofiler, der giver frie gulve uden stolper, hvilket er en stor fordel. Desuden er de sikre, da teltdugene i dem er lavet af brandhæmmende PVS, som lever op til beredskabsstyrelsens bestemmelser. Vores festtelte er billige at leje, og priserne er selvfølgelig inklusiv opsætning og nedtagning af teltet.

 

Mange muligheder med vores festudlejning

Hos Den Gode Fest går vi meget op i at kunne give dig en masse muligheder til din fest, så den bliver lige netop, som du vil have den. Du kan for eksempel få festteltet med eller uden gulv, og du vælger selv, om gulvet skal være af plast eller træ. Et plastgulv er skridsikkert og godt at danse på, og så kan du endda bygge uden om et træ eller blomsterbed el.lign. med det. Det vil samtidig se smukt ud i teltet. Plastgulvet er i en neutral, lysegrå farve, der matcher festteltet, og trægulvet er lakerede planker af gran, som ser rigtig flot ud.

Vores festtelte fås med innerlinings, som ophænges enten under teltdugen i loftet eller i hele teltet. Det giver et indtryk af varme og romantik, så det er specielt egnet til for eksempel en bryllupsfest. Samtidig kan det kombineres med festbånd, der matcher dit farvevalg.

Skal du ikke holde festen en varm sommerdag, kan vi selvfølgelig tilbyde dig varmeovne til opvarmning af festteltet. Vi har to forskellige modeller. Den ene er en gasvarmer med indbygget blæser, som modvirker kondensdannelse og har en god varmevirkning. Den anden er en effektiv gasvarmer, der faktisk svarer til to af slagsen. Den har også indbygget blæser og derudover termostat, og så er den velegnet til frostsikring og foropvarmning af teltet. Vi tilbyder samtidig fakler, som du for eksempel kan have stående foran teltet eller langs med en rød løber.

 

Udlejning af billige festtelte til din fest

Er du interesseret i festudlejning med billige festtelte? Vi kan garantere dig en fantastisk fest med alt, hvad du har brug for. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud. Du kan sende en mail til kontakt@dengodefest.dk eller ringe på tlf.nr.: 29 72 68 63. Vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gode Fest ApS  | Tlf.: 29726863 | kontakt@dengodefest.dk